Блог приватної дитячої клініки "Бебі Доктор"

Хвороба, на жаль, не зважає на вік чи стать, та все частіше ми зустрічаємо онкологічну патологію у малюків. Рак небезпечне, важке, але виліковне захворювання. Це вдається завдяки зусиллям лікарів, батьків та всіх небайдужих людей, які допомагають діткам подолати цю хворобу. Сьогодні розповімо про дитячий рак, його основні види, та коли варто бити на сполох.
У клініці маленькі пацієнти обстежуються за допомогою апарату, оснащеного усіма необхідними дитячими датчиками. Для того, щоб Вашому малюку було комфортно, УЗД проводять зі спеціально підігрітою гель-змазкою. Вартість дослідження доступна і являється однією з найвигідніших пропозицій серед інших клінік.
Дитячий лікар ортопед-травматолог клініки "Беб доктор" має величезний досвід діагностики та лікування захворювань і травм опорно-рухового апарату.
У МЦ "Бебі доктор" Ви можете отримати консультацію дитячого хірурга по будь-якому питанню.
Фундамент здорової дитини формується в ранньому віці. Діти потребують піклування батьків та регулярного медичного огляду. Найбільш ефективним, безболісним, високоінформативним і абсолютно нешкідливим з діагностичних процедур є УЗД (ультразвукове дослідження).
Неврологія – наука, про структуру та функцію нервової системи ,яка вивчає закономірності розвитку , методи дослідження нервової системи залежно від віку.

Запис на прийом

Не зволікайте, всі хвороби лікуються легше, якщо почати лікування якомога швидше.